De Sun Inn zonnebanken in een overzicht

Wij nodigen u uit een hoger niveau van kwaliteit en service op het gebied van bruinen te beleven. Geniet van pure wellness in onze zonnestudio ‘nieuwe stijl’ waarin wij u graag van dienst zijn. Met onze Ergoline high-performance zonnebanken, de relaxte lounge-ambiance, uitstekende service en prima hygiene bieden wij perfectie in de kunst van het bruinen. De Ergoline Prestige en de Ergoline Light Vision zijn hybride zonnebanken. Dit betekent het nieuwe zonnen; met minder UV straling door het gebruik van LED lampen. wij informeren u graag.

ONTSPANNING

Bent u klaar met zonnen, maar nog niet met de luxe? Geniet gezellig even na in onze sfeervolle Sun Inn lounge corner onder het genot van een kopje koffie of iets fris. Uw auto kunt u parkeren op onze eigen parkeerplaats (achterom). Met een mooie kleur komt u thuis van een luxe mini vakantie…

Onze nieuwste zonnebank
Ergoline Prestige Lightvision

De Prestige Lightvision, voor een intensief bruiningsresultaat met huidverzorgend Beauty Light Complete. Meer dan 200 Beauty Light LED’s verzorgen de huid en verbeteren de bruiningsresulaten door de verhoogde zuurstofproductie. Een overheerheerlijke zonervaring op het hoogste niveau.

Het paradepaardje onder de zonnebanken. Lees hier alles over de Ergoline Prestige Lightvision zonnebank.

Kijk hier naar het filmpje van deze zonnebank.

Ergoline Prestige 1600

Sun Inn Sittard

ZONNEN MET PRESTIGE De Prestige serie van Ergoline staat voor de nieuwste technologieën, gepaard met innovatieve comfort uitvoering en een tijdloos design. Het nieuwe topmodel zet met het verder ontwikkelde Hybrid Performance en Beauty Light LED een nieuwe maatstaf in de bruiningstechnologie. De unieke combinatie van UV en rood licht maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk.

Door een eenvoudige bediening de gewenste beauty bruining
Iedereen kan zonnen zoals gewenst, van zacht tot intensief. U kunt uit 3 programma‘s uw gewenste bruiningsresultaat uitzoeken. Het maakt niet uit of men een lichte teint wil of een direct zichtbare diepbruine kleur: met de Personal Sunstyle is de Prestige 1600 de perfecte zonnebank. Zoals altijd kunnen de gezichtsbruiners tijdens de zonsessie in intensiteit aangepast of volledig uitgeschakeld worden

Inclusief huidverzorging
De combinatie van UV-licht en Beauty Light maakt het mogelijk om een bijzonder mooie bruine kleur en een verzorgde huid te krijgen. Door de speciale Beauty Light LEDs krijgen het gezicht en het decolleté meer aanmaak van COLLAGEEN dus zachte huid en een frisse teint.

Ergoline Prestige 1100 S

Deze toonaangevende zonnebank laat niets te wensen over. Ook wat betreft comfort is aan alles gedacht, waardoor een zonnesessie een heerlijke ervaring wordt.

 • Optimized Performance voor nog betere bruining resultaten.
 • Extra breed multi relax-ligvlak met armsteunen en variabele voetsteunen.
 • Climatronic met gesloten bruining tunnel voor de ideale temperatuur tijdens het zonnen.
 • Aqua Fresh & Aroma voor verfrissing en ontspanning.
 • Nieuw 3D-sound systeem met MP3-dock voor individueel genieten van muziek.
 • Comfortabele bediening door innovatieve cockpit met grote lichtsymbolen.

Ergoline 900 IQ

De Ergoline 900 IQ Turbo bruiner is met spraak gestuurde bediening. Individuele huidmeting door automatische sensor zodat de huid langzaam kan wennen aan de zonnebank.

 • Klimaatbeheersing op 18 c in te stellen,ook als het buiten 30 c is blijft het onder de 900 IQ koel en aangenaam.
 • Hyper sound systeem.
 • Aqua Fresh en Aroma zorgen voor een verfrissend gevoel en aangenamen geur.

Ergoline Inspiration

Sun Inn Sitatrd

Droommodel, die garant staat voor een ontspannende bruiningssessie van de eerste tot de laatste minuut. Het samenspel van de speciale gezichtsbruiners en de lampen zorgen bovendien voor een perfecte bruining.

 • Aangenaam bruiningscomfort naar wens.
 • Aqua fresh & Aroma voor verfrissend zonnen.
 • 3D- Sound System.
 • Perfect bruiningsresultaat.
 • Opzienbarende styling met fascinerend licht-design en optimale performance. Uiterst comfortabel zonnen voor zowel de gevoelige/lichte huid als bij een normaal/gemiddeld huidtype.