046 4510445 info@zonnestudio-suninn.nl | Zonnen kunt u bij ons vanaf 18 jaar!

Verantwoord zonnen

Met het zorgvuldig samengestelde assortiment van luxe Creme’s en Lotions

Creme’s en Lotions

Een gezonde huid verdient aandacht.
Ervaar de ongekende bruiningsmogelijkheden van Australian Gold of de eigentijdse trendy lijn Designer Skin zonnecosmetica van superieure kwaliteit met een luxe moderne uitstraling, met nadruk op excellente bruiningsresultaten en met veel aandacht voor een goede huidverzorging.

Alle formules van de gevoerde bruiningslotions worden met de grootst mogelijke zorg ontwikkeld, waarbij een maximale kwaliteitsbewaking de hoogste prioriteit heeft. En natuurlijk zijn de producten zó samengesteld, dat niet alleen de huid optimaal verzorgd wordt, maar je wordt er ook nog eens prachtig bruin van.

In onze studio verkopen wij producten van Australian Gold en Designer Skin
Dit zijn hoogwaardige kwaliteitsproducten. Voor elke bruiningsfase, toepassing en budget het juiste product. Om je huid voordat je gaat zonnen goed voor te bereiden op het bruinen, een product die het bruiningsproces stimuleert. Deze verzorgt ook nog eens optimaal je huid tijdens het zonnen en voor wie echt om zijn huid geeft als nazorg een vochtinbrengende after-sun voor een mooi gezond resultaat.
Zonnen met aandacht geeft het mooiste resultaat en een extra lang behoudt van je gezonde kleurtje.

d2b4b903-eb80-4179-bf08-16f348be1ace
5514715c-610a-4675-9647-1da2b43df42d

Zonadvies

Onze gediplomeerde zonneconsulentes geven u deskundig advies over verantwoord zonnen en het gebruik van tanninglotions. Samen zoeken we naar een programma en lotion dat het beste bij uw huidtype en wensen past. Heeft u als beginnend of als ervaren zonnebankbezoeker nog vragen, Wij staan u graag te woord om deze te beantwoorden.

 

“Zonnen mag.”

Zonnen mag, maar doe het op de juiste manier.

Hoe je dat doet?
Wij begrijpen dat je daar vragen over hebt en er meer van wilt weten.
Laten we beginnen met het belangrijkste advies:

 

“Zonnen heeft tijd nodig voor het beste resultaat.”

Dat klopt.
Je hebt echt meer zonsessies nodig voor je gewenste kleurtje.
Het bruinen is een rustig proces, door middel van korte zonsessies en het in acht nemen van de  nodige rustpauzes, kom je tot het mooiste resultaat, zónder te verbranden. Bij ons staat aandacht voor je huid staat centraal! Door onze jarenlange “zonervaring”, weten wij wat belangrijk is voor je huid. We willen dan ook niets anders dan dat jou “zonervaring” een mooie, gezonde zonnebankbeleving zal zijn.

Ontspannen in de zon

Toe aan extra energie? Waan je in zomerse sferen!