Welkom bij Zonnestudio Sittard: Sun Inn

Zonnestudio Sittard: de beste zonnestudio van Limburg.
Op zoek naar een zonnestudio in Sittard, Geleen, Born, Stein, Nieuwstadt of omstreken? Kies voor SUN INN!

Stap een zonnige wereld binnen en geniet van alle luxe. Ons team staat u met raad en daad te woord. Bezoekt u ons voor de eerste keer? Dan leggen wij alles tot in de puntjes uit. Service en maatwerk: daar houden wij bij Zonnestudio Sun Inn van.

Zonadvies: bij zonnestudio Sun Inn Sittard Geleen staan wij voor topkwaliteit

Onze gediplomeerde zonneconsulentes geven u deskundig advies over verantwoord zonnen en het gebruik van tanninglotions. Samen zoeken we naar een programma en lotion dat het beste bij uw huidtype en wensen past. Heeft u als beginnend of als ervaren zonnebankbezoeker nog vragen, Wij staan u graag te woord om deze te beantwoorden.

“Zonnen mag.”

Zonnen mag, maar doe het op de juiste manier.Hoe je dat doet?
Wij begrijpen dat je daar vragen over hebt en er meer van wilt weten.
Laten we beginnen met het belangrijkste advies:

“Zonnen heeft tijd nodig voor het beste resultaat.”

Je hebt echt meer zonsessies nodig voor je gewenste kleurtje.Het bruinen is een rustig proces, door middel van korte zonsessies en het in acht nemen van de  nodige rustpauzes, kom je tot het mooiste resultaat, zónder te verbranden. Bij ons staat aandacht voor je huid staat centraal! Door onze jarenlange “zonervaring”, weten wij wat belangrijk is voor je huid. We willen dan ook niets anders dan dat jou “zonervaring” een mooie, gezonde zonnebankbeleving zal zijn.

Zonnestudio Sun Inn Sittard – Geleen maakt uitsluitend gebruik van de luxe zonnebanken van het merk Ergoline. Ergoline is wereldwijd marktleider in professionele zonnebanken van de hoogste kwaliteit. Met 8  zonnebanken in verschillende sterkten bieden wij plaats aan zowel de beginnende als de gevorderde zonner. Reguleer zelf uw temperatuur met de Climatronic functie, krijg tevens een verkoelend effect door de waanzinnige Aquafresh functie en geniet van heerlijke aromatherapie en een 3D Sound System. 

De ergonomisch gevormde ligvlakken van de banken zorgen voor een comfortabele zonsessie met minimale drukpunten. Alles om u een heerlijk gevoel van ontspanning én het perfecte bruiningsresultaat te bieden.

Wilt u de perfecte combinatie tussen beauty & bruining? Geniet dan van de Ergoline Prestige Lightvision bij Zonnestudio Sittard Sun Inn. Met de Personal Sunstyle kunt u de gewenste bruiningssterkte vooraf bepalen. De huid wordt verzorgd terwijl u ligt te zonnen. Op natuurlijke wijze maakt uw huid namelijk zelf elastine en collageen aan.

Sun Inn biedt nét dat beetje meer en het is oprecht dé sfeervolle zonnestudio in hartje Sittard waar veilig zonnen centraal staat. Wij verzekeren u alleen van topkwaliteit zonnebanken. Onze zonnebanken, van marktleider Ergoline, bieden u 20 minuten vakantie in Sittard vanaf €10,-. Vooraf reserveren is niet nodig, u kunt 7 dagen per week genieten van alle luxe zonder afspraak.

Onze innovatieve zonnebanken bruinen veilig, snel en de relaxte sfeer nodigt u uit om een hoger niveau van kwaliteit en service op het gebied van bruinen te beleven. Geniet van pure wellness in onze zonnestudio. Met onze Ergoline high-performance zonnebanken, de relaxte lounge-ambiance, uitstekende service en prima hygiene bieden wij de all in formule en perfectie in de kunst van het bruinen. Zonnen in een professionele zonnestudio is toegestaan vanaf 18 jaar. Om uw huid de beste verzorging te bieden, presenteren wij een range van zonnecremes en tanninglotions. In onze eigen shop op locatie informeren wij u graag of klik hier.

Wilt u ook een mooi kleurtje en veilig zonnen? U bent bij Zonnestudio Sittard Geleen Sun Inn van harte welkom (gratis parkeren achterom, op de Sun Inn parking).

Sun Inn Sittard Zonnestudio

Zonadvies

Onze gediplomeerde zonneconsulentes geven u deskundig advies over verantwoord zonnen en het gebruik van tanninglotions. Samen zoeken we naar een programma en lotion dat het beste bij uw huidtype en wensen past. Heeft u als beginnend of als ervaren zonnebankbezoeker nog vragen, wij staan u graag te woord om deze te beantwoorden.

Onze merken: Ergoline Prestige Lightvision, Ergoline Prestige 1600, Ergoline Prestige 1100 S,
Ergoline 900 IQ,  Ergoline Inspiration & meer . . .