Welkom bij Zonnestudio Sun Inn Sittard

Welkom bij Zonnestudio Sun Inn Sittard – Geleen
Bij Zonnebank studio Sun Inn te Sittard Geleen staan wij voor topkwaliteit.

Wij maken uitsluitend gebruik van de luxe zonnebanken van het merk Ergoline. Ergoline is wereldwijd marktleider in professionele zonnebanken van de hoogste kwaliteit. Met 8  zonnebanken in verschillende sterkten bieden wij plaats aan zowel de beginnende als de gevorderde zonner. Reguleer zelf uw temperatuur met de Climatronic functie, krijg tevens een verkoelend effect door de waanzinnige Aquafresh functie en geniet van heerlijke aromatherapie en een 3D Sound System. 

De ergonomisch gevormde ligvlakken van de banken zorgen voor een comfortabele zonsessie met minimale drukpunten. Alles om u een heerlijk gevoel van ontspanning én het perfecte bruiningsresultaat te bieden.

Wilt u de perfecte combinatie tussen beauty & bruining? Geniet dan van de Ergoline Prestige Lightvision. Met de Personal Sunstyle kunt u de gewenste bruiningssterkte vooraf bepalen. De huid wordt verzorgd terwijl u ligt te zonnen. Op natuurlijke wijze maakt uw huid namelijk zelf elastine en collageen aan.

Sun Inn biedt nét dat beetje meer en het is oprecht dé sfeervolle zonnestudio in hartje Sittard waar veilig zonnen centraal staat. Wij verzekeren u alleen van topkwaliteit zonnebanken. Onze zonnebanken, van marktleider Ergoline, bieden u 20 minuten vakantie in Sittard vanaf € 10,-. Vooraf reserveren is niet nodig, u kunt 7 dagen per week genieten van alle luxe zonder afspraak.

Onze innovatieve zonnebanken bruinen veilig, snel en de relaxte sfeer nodigt u uit om een hoger niveau van kwaliteit en service op het gebied van bruinen te beleven. Geniet van pure wellness in onze zonnestudio. Met onze Ergoline high-performance zonnebanken, de relaxte lounge-ambiance, uitstekende service en prima hygiene bieden wij de all in formule en perfectie in de kunst van het bruinen. Zonnen in een professionele zonnestudio is toegestaan vanaf 18 jaar. Om uw huid de beste verzorging te bieden, presenteren wij een range van zonnecremes en lotions. In onze eigen shop op locatie informeren wij u graag of klik hier.

Zonnestudio Sun Inn: De zonnebankstudio in Limburg Sittard-Geleen met nét dat beetje meer:
Binnenlopen zonder afspraak
Hybride zonnebaden
Topklasse Ergoline-zonnebanken
Persoonlijk en professioneel advies
Tanninglotions shop, voor optimaal veilig bruin worden
Leestafel en luxe fauteuils in onze loungeruimte
Koffiebar / frisdranken
Vriendelijke service
Ruime korting op abonnementen met de Sun-inn card

Wilt u ook een mooi kleurtje en veilig zonnen? U bent bij ons van harte welkom (gratis parkeren achterom).

Sun Inn Sittard Zonnestudio

Zonadvies

Onze gediplomeerde zonneconsulentes geven u deskundig advies over verantwoord zonnen en het gebruik van tanninglotions. Samen zoeken we naar een programma en lotion dat het beste bij uw huidtype en wensen past. Heeft u als beginnend of als ervaren zonnebankbezoeker nog vragen, wij staan u graag te woord om deze te beantwoorden.

Onze merken: Ergoline Prestige Lightvision, Ergoline Prestige 1600, Ergoline Prestige 1100 S,
Ergoline 900 IQ,  Ergoline Inspiration & meer . . .